Anders Due flyver hjem til reden i Nykøbing FC

Skrevet af admin

11/01/2016

Dagens topnyheder

Anders Due fortsætter fodboldkarrieren i Nykøbing FC, der optræder i den tredjebedste danske fodboldrække.

Den erfarne kantspiller har fået en kontrakt, der løber frem til udgangen af 2017. Dermed har Anders Due valgt at slutte sin karriere, hvor det hele startede.

- Han har haft en flot karriere, dels for FC Nordsjælland og AaB i Superligaen samt en fornem tid i Holland.

- Ud over mange flotte mål har han altid været garant for en 100 procent indsats med fokus på, at fodbold skal spilles frem ad banen og ikke på tværs eller bagud, skriver klubben på sin hjemmeside.

Det er planen, at Anders Due skal hjælpe Nykøbing FC med at rykke op i 1. division. Målet er at spille med i Superligaen i 2020.

- Anders er ikke kommet tilbage til Nykøbing FC for at tjene de sidste penge, men for at gøre sit til, at Nykøbing FC i første omgang kommer i 1. division.

- Aftalen gælder til udgangen af 2017, men såvel Nykøbing FC som Anders selv håber, at han kan fortsætte efter 2017, lyder det.

Desuden beretter Nykøbing FC, at sponsorerne Nike og Sportmaster har valgt at følge med på hele rejsen mod Superligaen i 2020.

- De har indgået en femårig aftale på et meget flot niveau i det hele taget, men i særdeleshed for en 2. divisionsklub.

- Der er i aftalen taget højde for, at Nykøbing FC vil gå hele vejen, hvilket afspejler sig i aftalen, forklarer klubben.

Nykøbing FC vil fremover ansætte flere spillere på deltid, fordi de fleste spillere lige nu enten er amatører eller bibeskæftigede. Og kontrakterne skal også være af længere varighed.

- Al historie i fodbold viser, at de succesfulde klubber i alle ligaer og på alle niveauer er dem, der har en fast stamme af spillere gennem flere år.

- Derfor har vi i Nykøbing FC besluttet, at størstedelen af truppen fremover ansættes i minimum en toårig periode, men helst tre år eller længere.

- Vi har samtidig lavet en stor del af aftalerne på deltid, således at hovedparten af truppen fremover træner seks gange ugentligt, oplyser Nykøbing FC.

/ritzau/