Anders Matthesen går amok: Køber plejehjem for en rå formue

Det, der engang var det berømte københavnske plejehjem "Lotte" ledet af politikeren Thyra Frank (LA), er nu blevet Anders Matthesens nye hjem. Komikeren og hans kone har nemlig købt den 106 år gamle patriciervilla på Frederiksberg, som indtil for kort tid siden husede plejehjemmet Lotte.

Det skriver BT.

Læs også: Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her 

Den nye bolig har været lidt af en udskrivning for Anders Matthesen og Cemille Rosenberg Matthesen, som har lagt 17,5 millioner kroner for huset ifølge den offentligt tilgængelige Tinglysningsretten. Men så får han og familien også 783 m2 fordelt 39 værelser at boltre sig på.

Det har ikke været muligt at få en kommentar for de nye boligejere, som angiveligt er ferie i disse dage. Parret har i forvejen en villa på Frederiksberg, dog med lidt færre værelser.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Plejehjemmet Lotte, som Thyra Frank drev fra 1988 til 2011, har fået nye lokaler et andet sted på Frederiksberg. Lotte blev kendt på grund af sin anderledes tilgang - nærvær, livskvalitet og personlig frihed var nøgleord - til de ældre, som holdt fester, drak vin og tog på charterferier.  

 

Dagens Gossip