Anders Matthesen overrasker i helt ny rolle

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

I starten af det nye år kan du opleve Anders Matthesen i en helt ny rolle.

Er du en af de mange danskere, der er vilde med Jussi Adler-Olsens uhyggelige univers, så skal du glæde dig til starten af det nye år. En af 2021s helt store, danske biograftitler er nemligt Afdeling Q-filmen Marco effekten, der har premiere den 21. januar, skriver Kino.dk. 

Læs også

Populært TV 2-program søger nye deltagere

I dag har biograf-hjemmesiden afsløret, hvilke skuespillere, der optræder på rollenlisten, og her er Anders Matthesen blandt andet at finde. Det er ikke første gang, at komikeren er med i en film. I 2006 spillede han hovedrollen i filmen 'Rene hjerter', ligesom han både instruerede, skrev manuskript til og spillede hovedrollen i komedien 'Sorte kugler' i 2009. Derudover har han også stået bag animationsfilmene ‘Terkel i Knibe’ og ‘Ternet Ninja’. Men med rollen i den kommende  Afdeling Q-film får danskerne lov til at opleve Anders Matthesen i en helt ny rolle. 

“Anders Matthesen viser sig nu som del af det allerede i forvejen imponerende cast. Ternet Ninja-instruktøren skal ifølge sin karakterplakat spille en succesfuld men lyssky forretningsmand ved navn Teis Snap,” skriver Kino.dk.

Afslører det på Instagram

 Instagram har Anders Matthesen afsløret, at han kommer til at være at finde på biograflærredet i 2021. Uden nogen tekst til har han lagt et billede af filmplakaten op, og det er ikke alle, der tror på, at han skal spille med i filmen. Blandt andet skriver en af hans over 279.000 følgere: “Godt manipuleret”, men den er altså god nok. Han kommer til at spille en “stor rolle” i filmen, skriver Kino.dk, der uddyber, at Ulrich Thomsen og Zaki Youssef spiller de to efterforskere, mens Sofie Torp spiller Rose.

Foto: Screenshot Instagram @andersandenmatthesen

 

Læs også

Dronningens plan bliver bemærket i udlandet

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip