Anders og Benjamin lægges for had på grund af dette billede: Men Benjamin har et godt svar igen

Skrevet af Kirstine Petersen

23/04/2015

Mest læste i dag

Mændene Anders Sjöholm og Benjamin Skoglund har dannet par i ni måneder. For nyligt offentliggjorde Benjamin deres forhold med et billede, hvor de kysser og teksten:

- For lidt over 9 måneder siden begyndte jeg at tale med en person, vi talte om virkelig alt! Du ved, når du føler dig som den ensomste person på kloden, men så kommer der en person ind i dit liv, der forandrer alt. Det var ham, min kæreste, jeg indså det ikke med det samme, jeg begyndte at tale med ham, jeg elsker i dag.

Det homoseksuelle forhold kan i sig selv få visse mennesker op af stolen af forargelse, men da de samtidig afslørede, at der er 20 år mellem dem (Benjamin er 18 og Anders 38), begyndte de hadefulde kommentarer først at tikke ind på opslaget af billedet. Pædofile, bøsserøve og andre grimme skældsord var blandt kommentarerne.

Læs også: To mænd myrdede homoseksuelle: Nu er de blevet gift med hinanden i fængslet

Det hjalp ikke just på, at 18-årige Benjamin i starten med egne ord var 'vildt bange' for, hvad andre folk ville tænke og tro om deres forhold. Men det gik over, og han skriver nu på sin Facebook:

- I sidste ende indså jeg, at jeg ikke kan skjule mine følelser og vores forhold for evigt ... Hvorfor skulle jeg bekymre sig om, hvad andre mennesker tænker og føler? Det er ikke deres liv, det er mit! Hvorfor skulle min kæreste og jeg bo i skyggen af, hvad normen siger; at et forhold består af en mand og en kvinde, og at de skal være jævnaldrende?

Han opfordrer nu alle til at se på billedet, læse teksten, og lade være med at “skue hunden på hårene”.

Læs hele indlæggen nedenfor.

Følg Dagens.dk for flere lignende artikler: