Andersen ser vigtig NHL-sejr fra bænken

Den succesrige danske ishockeymålmand Frederik Andersen så på fra bænken, da hans kun 21-årige målmandskollega John Gibson og holdkammeraterne - med en scoring i overtiden - natten til torsdag vandt 3-2 over Los Angeles Kings i NHL.

Det var fjerde kamp i træk, at danskeren var på bænken.

Han blev skadet i nakken i begyndelsen af februar, da han fik et væltet mål ned over sig. Da målmanden kom tilbage efter nogle uger, var han med til at tabe et par kampe.

Nu har kollegaen og konkurrenten John Gibson succes, så Los Angeles Times spekulerer i, at den danske førstemålmand er røget bagud i hierarkiet.

- Det skal man ikke lægge noget i. Vi har en plan. Vi følger en plan, og det her er en del af den, siger cheftræner Bruce Boudreau som svar på spørgsmålet til avisen.

Anaheim er tophold i hele NHL og et godt bud på at komme langt i slutspillet. Derfor er det sandsynligt, at holdet har brug for, at begge målmænd er skarpe.

Frederik Andersen sagde forleden, at han er nødt til at arbejde hårdere for at vise, at han er helt frisk efter sin skade.

Sejren natten til torsdag var uhyre vigtig. Ikke så meget, fordi Anaheim skal bruge point, men fordi Los Angeles Kings helst ikke skulle have dem - set med Anaheim-briller.

Rivalerne fra det sydlige Californien er nemlig regerende Stanley Cup-vindere, og holdet har vundet titlen to gange på de seneste tre år.

Sidste år besejrede Los Angeles Anaheim i syvende og afgørende kamp i slutspillet. Nu hænger gæsterne kun lige fast i en slutspilsplads, og Frederik Andersens holdkammerater ser helst, at nattens modstandere slet ikke klarer den.

- Vi vil have dem ud. Det er et stærkt hold. Et hold, som har vundet Stanley Cup to gange på de seneste tre år, ved godt, hvordan man klarer sig i et slutspil, siger Anaheims superstjerne Ryan Getzlaf til Los Angeles Times.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip