Andersen vendte tilbage til Anaheim-buret med sejr

Skrevet af admin

|

30/11/2013

Dagens topnyheder

Frederik Andersen var natten til lørdag tilbage i målet for ishockeyklubben Anaheim Ducks, og danskeren gjorde en okay figur i 5-2-sejren over Calgary Flames.

NHL-spilleren, der var et kort smut nede på klubbens udviklingshold tidligere på måneden, måtte ganske vist se en puck smutte forbi gribehandsken midtvejs i anden periode, men han leverede trods alt 21 redninger på 23 skud.

Dermed er han sammenlagt oppe på en redningsprocent på 93,9, og det er næstbedst blandt de spillere, der har spillet mindst otte kampe i sæsonen.

Samtidig har Andersen vundet syv af sine otte kampe, og derfor er der ingen grund til at tro, at han ikke får flere opgaver i målet, mens andenmålmanden Viktor Fasth er ude med endnu en skade.

New York Islanders med Frans Nielsen og Peter Regin fortsætter sin november-nedtur med endnu et nederlag efter 0-5 mod Detroit Red Wings.

Også Lars Eller og Montreal Canadiens måtte forlade banen med et nederlag. Han scorede ellers i straffeslagskonkurrencen, men det var ikke nok til at forhindre Washington Capitals i at vinde 3-2.

/ritzau/