Andreas Bo var helt nede at vende: Konen forlod ham til fordel for hans bedste ven

Skuespilleren og komikeren Andreas Bo er for de fleste lig med skægge parodier og kække bemærkninger, når han giver den gas foran kameraet.   

Men den tilsyneladende ubekymrede og evigt sjove mand har haft sit at kæmpe med udenfor showbusiness, fortæller Andrea Bo i et ærligt interview med ALT for damerne om sin skilsmisse.

Læs også: Beskidt video: Lars Løkke og Helle Thorning i hed flirt - så frække har du aldrig set dem

For otte år siden blev familiefaren Andreas Bo forladt af sin kone, fordi hun var faldet for hans bedste ven. Og det kom som et chok for komikeren, der følte, at hans verden styrtede sammen.

- Det var ligesom et Kinderæg: "Jeg vil skilles, jeg har mødt en anden, det er din bedste ven". Tre ting på én gang. Det var beskeden fra min ekskone og mine børns mor for otte år siden. Lige efter vores kobberbryllup. Det var voldsomt for mig at blive forladt, og at det var min ven, hun havde fundet sammen med, dramatiserede lige tingene lidt, fortæller Andreas Bo til ALT for Damerne.

Læs også: Er du ung mor? Kendt dansk tv-serie søger nye ansigter

Andreas Bo er i dag en glad mand, der danner par med den tidligere realitystjerne og radiovært Mascha Vang, men det var en lang proces for ham at komme dertil.

I starten virkede det uoverskueligt for Andreas Bo at komme ovenpå igen - han var især bekymret for at det skulle gå ud over hans to børn, som var mellem 7-11 år på det tidspunkt. Derfor fik komikeren fat i en børnepsykolog.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det gjorde mig lidt klogere, og det hjalp til at tackle min vrede. For jeg var vred. Og skulle også igennem alle stadier med at være fornedret og fornærmet på min ekskone og aflevere børn på trappen. Det var en ny verden, som jeg havde forsvoret, jeg aldrig skulle ind i, specielt for børnenes skyld, og det er det værste overgreb, jeg nogensinde har budt mine børn. Jeg trygler dem stadig ofte om tilgivelse for, at jeg på det tidspunkt ikke havde overskuddet til at tackle situationen ordentligt og modent, siger Andreas Bo til ALT for Damerne.
  
I dag anser Andreas Bo skilsmissen som en af de lykkeligste begivenheder i sit liv.

 

Dagens Gossip