Andy Murray cruiser videre i Wimbledon

Hvis den britiske tennisstjerne Andy Murray havde håbet at spare på kræfterne i de første Wimbledon-runder, har årets turnering foreløbig været en stor succes.

Den forsvarende mester har ikke fået megen modstand i de tre første kampe, hvor han ikke har afgivet sæt og blot tabt i alt 19 partier.

Fredag spillede Andy Murray sig problemfrit i 1/8-finalen med en 6-2, 6-3, 6-2-sejr over Robert Bautista Agut fra Spanien.

- Jeg er kommet godt i gang, og det har været en god første uge. Jeg spillede mange lange kampe i French Open, og det har forberedt mig godt til Wimbledon, siger Andy Murray ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han møder i 1/8-finalen verdensranglistens nummer 18, sydafrikaneren Kevin Anderson.

Mens den forsvarende mester altså foreløbig ikke er stødt ind i problemer, er en tidligere Wimbledon-vinder ude af turneringen.

Australieren Lleyton Hewitt, der vandt turneringen i 2002, måtte fredag bøje sig i den udsatte andenrundekamp mod sidste års semifinalist Jerzy Janowicz fra Polen.

Polakken vandt i fem sæt 7-5, 6-4, 6-7, 4-6, 6-3.

33-årige Lleyton Hewitt er tidligere verdensetter, men indtager nu en mere beskeden placering som nummer 44.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip