Andy Murray kan vælge en kvinde som kommende træner

For godt to måneder siden annoncerede tennisspilleren Andy Murray, at han indstillede samarbejdet med træneren Ivan Lendl, der toppede verdensranglisten i en årrække.

Skotten Murray, der nu rangerer som nummer otte i verden, har endnu ikke meldt ud, hvem der skal være hans næste træner. Men en lang række legender er blevet sat i forbindelse med jobbet.

John McEnroe og Mats Wilander er blandt de mest prominente navne, men også et par kvindelige legender har været nævnt, Martina Navratilova og senest Amelie Mauresmo.

Selv er Murray åben over for at få en kvindelig træner.

- Jeg har talt med nogle stykker, både mænd og kvinder. Jeg har også talt med flere - både mænd og kvinder - for at få gode råd, siger Andy Murray ifølge BBC Sport.

- Lige siden jeg stoppede samarbejdet med Ivan, har der været nævnt en masse navne. Jeg melder noget ud, når tiden er den rette, men der er intet at sige endnu.

Ivan Lendl blev træner for Murray fra begyndelsen af 2012. Da havde Murray endnu ikke vundet en grand slam-turnering, men siden vandt han både US Open og Wimbledon.

I disse dage slås han for at nå langt i en tredje grand slam-turnering; French Open. Torsdag spillede han sig frem til tredje runde med en sejr i tre sæt over australieren Marinko Matosevic.

/ritzau/

 

Dagens Gossip