Anfører Lars Jacobsen stopper i FCK efter sæsonen

I mere end et halvt år har anfører Lars Jacobsen og FC København forhandlet om en mulig forlængelse af kontrakten, uden at man har nået et kompromis.

Derfor melder klub og spiller nu ud, at man er gået hver til sit, og at Jacobsen derfor stopper i FCK, når hans kontrakt udløber til sommer.

- Det her ændrer ikke på, at jeg har haft to gode perioder i FC København med blandt andet fire mesterskaber og to pokaltitler.

- Og jeg kan stå inde for, at jeg i min sidste tid i klubben ikke kommer til at ændre min indstilling til at gøre mit arbejde og være en del af klubben og holdet. Jeg vil slutte ordentligt af, siger Jacobsen til FCK's hjemmeside.

Hos de forsvarende mestre er der heller ingen sure miner, selv om det ikke lykkedes at nå til enighed.

- Vi skal ikke tage afsked med Lars nu og her, men han har betydet meget for klubben gennem tiden, og jeg er sikker på, at han også de næste måneder vil give alt til holdet og truppen for at gøre et sidste positivt indtryk, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Lars Jacobsen har de seneste to ligakampe mod FC Midtjylland og OB måttet se unge Christoffer Remmer starte inde på højre back, og det har affødt spekulationer om hans fremtid i klubben.

Spekulationer, som der altså nu er sat en stopper for med den fælles udmelding.

/ritzau/

 

Dagens Gossip