To anholdt efter knivstikkeri i sommerhus i Odsherred

En 54-årig mand, der natten til tirsdag blev stukket med en kniv i maven og ryggen i et sommerhus i Odsherred, er uden for livsfare. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En 39-årig mand og en 45-årig kvinde er sigtet for at forsøge at dræbe offeret og er tirsdag eftermiddag i et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger frem til 14. april.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, hvorfor der ikke er mange detaljer tilgængelige for offentligheden.

- Der er mange sten, der skal vendes nu i forhold til de forklaringer, der er kommet under forhøret og de tekniske undersøgelser fra gerningsstedet. Derudover er der vidner, der skal afhøres, siger anklagerfuldmægtig i Midt- og Vestsjællands Politi Danni Richter.

Først var der kun oplysninger om, at manden var stukket i maven. Men ifølge Danni Richter fremgår det af sigtelsen, at han også blev stukket ved skulderbladet.

Af hensyn til efterforskningen kan han ikke oplyse, hvad motivet for knivstikkeriet var.

Ved politiets ankomst til sommerhuset fandt betjente den 54-årige mand fra Odsherred, der var stukket i maveregionen med en kniv.

Også de to mistænkte opholdt sig i huset.

- Da vi kommer til sommerhuset, ligger den tilskadekomne der, og vi træffer de to andre. Vi kan konstatere, at de er bekendt med hinanden, og vi kan også konstatere, at der har været noget alkohol involveret, siger politikommissær Kristian Egekær.

- De anholdte var påvirket af alkohol, siger han om manden og kvinden.

Politiet ankom til sommerhuset på Hønsinge Lyng i Odsherred kort efter klokken to natten til tirsdag, efter at man havde modtaget en anmeldelse om et knivstikkeri.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip