Anholdt ville flygte fra politiet: Sprang ud fra 2. sal

Udsigten til at skulle fremstilles i et grundlovsforhør i Dommervagten, fik onsdag en 25-årig mand til at tage flugten ved at springe ud ad et vindue på station Bellahøj i København.

Uheldigvis for den anholdte befandt vinduet sig på 2. sal på politistationen.

Den 25-årige var anholdt for et knivstikkeri i Thorsgade på Nørrebro den 1. august. Her blev en 24-årig mand stukket tre gange i kroppen med en kniv.

Onsdag lykkedes det så politiet at finde frem til den formodede gerningsmand, der blev bragt til station Bellahøj for at blive afhørt.

- Han får lov til at være alene på et kontor, så han kan ringe til sin advokat, fortæller den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi til Ritzau.

- Og han benytter så lejligheden til at springe ud ad vinduet, fortsætter han.

Ifølge politiet sprang den anholdte mellem seks og syv meter ned, og det lykkedes ham også at komme over et hegn, før lovens lange arm atter fik fat i ham.

- Men han var nu ikke kommet særligt langt. Han var ikke i stand til at løbe mere, for han beskadigede sine ankler, da han sprang ud, siger efterforskningslederen.

Den mistænkte er nu indlagt og skal opereres i anklerne torsdag.

Han er sigtet for grov vold i forbindelse med knivstikkeriet og slipper ikke for at blive fremstillet i grundlovsforhør. Det vil dog ske in absentia, da han af gode grunde ikke er i stand til selv at være til stede.

/ritzau/

 

Dagens Gossip