Anklage: Nordjysk kvaksalver legede læge

Der er kommet nye anklager mod en 36-årig mand, som i forrige uge stod tiltalt i Retten i Aalborg, sigtet for afskillige forhold om kvaksalveri.

Det skriver NORDJYSKE.

Manden skulle angiveligt have fået to børn til at besvime, mens han brugte dem som forsøgspersoner, uden at have de rette kvalifikationer til at behandle mennesker som paramediciner.

Desuden stod den 36-årige anklaget for ‘behandling’ af et tredje barn, besiddelse af børneporno, dokumentfalsk, og for at køre udrykningskøretøj uden grund.

LÆS OGSÅ: Udgav sig for at være betjent på Roskilde Festival: Jeg skal lige visitere dig

Og nu er der altså muligvis dukket endnu flere alvorlige forhold op i sagen om den nordjyske formodede kvaksalver.

Ifølge NORDJYSKE har Nordjyllands Politi fået tilsendt billeder, hvor manden udgiver sig for at være læge til et gokartløb i Thy.

På billederne ses den 36-årige mand iført en jakke, hvor der står “DOCTOR”.

Politiet bekræfter overfor den nordjyske avis, at de har modtaget en ny anmeldelse af manden. Men de kan ikke sige, om det fører til endnu en tiltale.

- Hvis der falder dom i den igangværende sag, må vi se på tidsperspektivet af den nye anmeldelse, siger vicepolitikommissær hos Nordjyllands Politi, Ole Jensen.

Den 36-årige tiltalte blev tilbage i 2012 dømt for besiddelse af film og billeder af børn, der udsættes for seksuelle overgreb. Senere samme år fandt politiet yderligere 197 billeder og 35 billeder i samme genre.

 

Dagens Gossip