Anklager kræver fængsel: 71-årig amerikaner slikkede dansk kvinde på ryggen på fly

En 71-årig amerikansk mand kræves nu idømt fængsel af en anklager i Holland, fordi han i oktober måned udsatte en dansk kvinde for et ubehageligt overgreb på en flyvetur fra Amsterdam til Washington D.C. i USA, skriver den hollandske avis AD. 

Ifølge anklagen havde den 71-årige gnubbet og slikket den danske kvinde på ryggen, da hun var ude af stand til at gøre modstand, fordi hun havde taget en sovepille, der havde fået hende til at sove tungt.  

Anklageren i Holland mener, at det skal koste den amerikanske mand 50 dages fængsel, hvoraf 32 dage skal gøres betinget. 

Det er en klækkelig rabat i forhold til de oprindelige anklager mod manden, der lød på et decideret sexoverfald, hvor han havde grebet den danske kvinde i skridtet og forsøgt at føre sine fingre op i hende. Da den groggy kvinde vågnede og forsøgte at modsætte sig, skulle han angiveligt have truet hende med vold, hvis hun gjorde modstand. 

Den danske kvinde sad på vinduespladsen og havde derfor svært ved at komme væk fra manden, men retten mente ikke, at de anklager kunne bevises, og de valgte derfor kun at acceptere tiltalen for at have gnubbet og slikket kvinden på ryggen. 

Manden nægter sig skyldig, og forklarer episoden med, at han udelukkende kom til at læne sig op af kvinden, da han faldt i søvn. 

Den 71-årige amerikaner er kun blevet identificeret som R.M, og han skulle bo i byen Baltimore, der ligger en times kørsel fra Washington D.C.

Hvis retten vælger at kende manden skyldig, vil han sandsynligvis ikke skulle afsone dommen, da han allerede har siddet varetægtsfængslet i 18 dage. 

 

 

 

 

Dagens Gossip