Anmelder: Justin Bieber er en ynkelig tøsedreng

Skrevet af Michael Lauritsen

|

21/04/2013

Dagens topnyheder

Modtagelsen af Justin Bieber fejlede ikke noget fra de 45.000 tilskuere i Parken lørdag aften. Men Ekstra Bladets anmelder, Thomas Treo, tordner over den canadiske popprins' optræden i Danmarks nationalarena.

- Popprinsen var en fadæse foran 45.000 i Parken, hvor han arrogant først gik på scenen 21.33 og først var færdig 23.10, skriver han på ekstrabladet.dk.

Sådan indleder Treo sin anmeldelse.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

De utallige hvinende tøser i Parken virkede ellers mere end tilfredse med Biebers optræden. Thomas Treo er hverken imponeret over Bieber eller pigernes eufori.

- Bieberens sange er infantil samlebåndspop, når den slags er mest kynisk og uopfindsom, men selv om banaliteterne blev leveret charmeforladt og mekanisk, skreg tøserne naturligvis alligevel, skrive han 

Og Treo runder af med endnu en sviner:

- De fanatikere, der har ligget i telt foran Parken siden torsdag, må have følt det, som hvis de ikke fik gaver juleaften, da han lirede ekstranumrene ’Boyfriend’ og ’Baby’ af i bar overkrop. Justin Bieber er nogenlunde ligeså ægte som julemanden. Han er bare ikke værd at tro på, skriver han.

Ekstra Bladets anmelder giver Justin Bieber én ud af seks stjerner.