Anmeldte farlige hunde til politiet: Nu får han dødstrusler

Jens Richard Nielsen anmeldte to farlige hunde til politiet. Hundene løb løs i området Ved Dammen i Aalborg Øst. Betjente rykkede ud og skød den ene hund. Nu bliver Jens Richard Nielsen lagt for had på Facebook.

Det skriver bt.dk.

LÆS OGSÅ: Glubsk muskelhund skudt af politiet

De var torsdag morgen, at Jens Richard Nielsen og hans kammerat opdagede hundene.

De ringede til politiet og advarede naboerne med børn om, at de ikke skulle sende deres børn uden for.

- De var helt vilde. Især den ene hund var total aggressiv. Den havde fråde og blod om munden. Børnene på vejen plejer at komme efter deres cykler her. Sådan en hund kunne jo flænse sådan en bette pige fuldstændigt, siger Jens Richard Nielsen til bt.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Betjentene på stedet turde i første omgang ikke at stå ud af patruljebilerne. Jens Richard Nielsen og hans ven forsøgte at lokke hundene ind i et tilstødende skur. 

Jens Richard Nielsen fortæller til bt.dk, at hundene jagtede ham, men at han nåede at flygte ind i et rum. Han råbte efter sin ven, som kom løbende med hundene efter sig. Hundene forsøgte at bide. 

Vennen flygtede ind i et rum, men den ene hund forsøgte at trænge ind til ham ved at stikke hovedet ind ad døren.

Det hele fik en brat ende, da en betjent trak sin pistol og skød den ene hund.

Kort tid efter tog Jens Richard Nielsen et billede af den døde hund med sin telefon og lagde det på Facebook.

- Jeg tænkte ikke videre over det i situationen, men bagefter kan jeg da godt se, at det måske kan virke stødende på nogle mennesker. For hold da op! Folk gik fuldstændig amok, siger til bt.dk.

I løbet af ingen tid væltede det ind med vrede og hadefulde indlæg på hans væg på Facebook. Jens Richard Nielsen fortæller, at folk ikke mente, at hundene var farlige. Og, at det var hans skyld, at de var blevet skudt.

Kort efter begyndte telefonen også at ringe.

- Der var en kvinde, der fortalte mig, at jeg var det sygeste menneske i verden, og en mand, der truede mig på livet. Jeg fik over hundrede indlæg på Facebook, hvor folk truede mig og kom med dødstrusler og alt muligt, fortæller han.

Jens Richard Nielsen forklarer, at han endnu ikke har taget stilling til, hvad han vil stille op med de mange trusler.

Hundene havde ikke halsbånd og hundetegn på, og de var heller ikke chippede. Nordjyllands Politi har en mistanke om, at de står på listen over forbudte racer. Den overlevende hund er indbragt på internat med henblik på senere aflivning.

Politiet har en formodning om, hvem ejeren er.

 

Dagens Gossip