Anne deler historien om sin graviditet: Fordi den bare er fucking vanvittig

Det er en historie af den helt lykkelige slags, som Anne Deppe har valgt at dele på facebook.

Beskrivelsen af, hvordan hun blev gravid, er blevet liket og delt i ét væk.

For nogle måneder siden flyttede Anne Deppe til Hellerup. Hun var træt af at være tyk, så hun havde anskaffet sig grej til at træne derhjemme.

For at komme eventuelle støjgener i forkøbet skrev hun et brev til sin underbo.

“Jeg er lige flyttet ind, og jeg er træt af at føle mig tyk, så jeg har investeret i sådan noget hjemmetræning. Men det kræver altså at jeg hopper lidt rundt, og jeg vil jo ikke genere dig, så vil du ikke love at du kommer op og siger til hvis det larmer for meget?”

Samme aften fik hun en sms.

“Hej Anne alias overbo. Jeg hedder Richie og tak for dit super seje brev! Fyr den af og husk 3 l vand om dagen, mindre kartofler/ris/pasta/sukker og mere kød/grøntsager! :-) God træning,” skrev underboen.

Mødtes i bussen
En dag møder de to tilfældigt hinanden i bussen. De ender på en bar og danser hele natten. De fulgtes hjemad og kyssede i en baggård.

“Da vi kom hjem skete der følgende. ‘Anne, du sover nede hos mig, for dine forældre sover oppe i din lejlighed, men jeg vil gerne lære dig at kende, så der kommer til at ske følgende. Jeg finder boxershorts og en T-shirt til dig, jeg går ud i køkkenet mens du skifter, og så sover du her ved siden af mig’. Og nøjagtig det kom til at ske. Intet andet,” forklarer Anne Deppe videre i sit opslag.

De beslutter sig senere for at tage på en date. Den udvikler sig, og de har sex.

Den lette svære samtale
Anne har for 10 år siden fået at vide, at hun er steril, så da hun fik symptomer på graviditet, tænkte hun ikke nærmere over det. Alligevel købte hun en graviditetstest, da en veninde blev ved med at insistere. Der var to streger på testen.

Anne Deppe var gravid.

I denne uge besluttede hun sig for at mødes med underboen.

“Samtalen forløb ret præcist sådan her. Jeg troppede op foran hans dør med en ananas og en pakke smør, og vi satte os ind i sofaen:

- Der er altså noget jeg skal sige til dig (mit hjerte var ved at gå i stå)

- Ja? (han sætter sig op) Er du okay Anne?

- Jeg er altså blevet gravid…

- FEDT!!! (pause) altså det er mit ikke?

- Jo - FEDT, ej hvor vildt! Så vi skal være forældre?

- Ja

- WOW! Fuck hvor vildt. Altså Anne, jeg tror sgu vi bliver ret seje forældre. Du er rimelig kickass og jeg er rimelig kickass, og vi har begge to gode værdier. Det bliver awesome!

- Ej, hvor er jeg bare lettet over at du reagerer sådan.

- Ja for fanden, jeg vidste slet ikke jeg kunne gøre nogen gravide (stolt bryst frem og lysende øjne!)

- Nå, jamen vi er jo ikke kærester eller noget, men hvad siger du til at vi lærer hinanden at kende og så ser vi hvad der sker. Måske går vi hen og bliver forelskede i hinanden undervejs? Vi kunne jo starte med at tage i den blå planet og se på nogle fisk?”

Anne Deppe skreg af grin.

“Det er den nemmeste svære samtale jeg nogensinde har taget. Jeg er op over begge ører imponeret over den mand, hans ro, hans livssyn og hans støtte til mig.”

Hun er ovenud lykkelig for at skulle være mor.

“Jeg kunne dælme ikke have regnet det her ud selv, der sidder altså en tekstforfatter og scorer nogle 13-taller oppe i himlen,” skriver hun til sidst i opslaget.

Læs hele Annes fantastiske historie nedenfor.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Anne Deppe.

 

 

Dagens Gossip