Anne Gadegaard lufter brystvorterne: Feriebillede skaber debat

I forgårs smed 22-årige Anne Gadegaard Jensen et frisk billede på sin Instagram-profil. Billedet viser den blonde sangstjerne, som nyder sydens sol, uden tøj på overkroppen.

Anne Gadegaard er netop nu på ferie med sin kæreste Micky på en varm destination, og derfor følte hun formentlig trang til at sende en lille hilsen på Instagram til sine følgere hjemme i kolde Danmark. Selvom MGP-stjernen holder sine hænder op foran brysterne, titter brystvorterne frem - disse er dog forsøgt bortcensureret.

Læs også: Syge billeder: Så tynd er Anne Gadegaard

Og det er åbentbart lidt for stærke sager for nogle af hendes følgere på Instagram, fremgår det af kommentarerne.

"Ej undskyld Men hvorfor ligge sådan et billede ud smukke Anne?", skriver lettepigen på Instagram.

"MGP 2003? Hvad blev der af Arabiens drøm? Det værste er hun har hår på brystet", kommenterer en anden kvinde.

Og så er der dem, der synes, at det er helt i orden, at Anne Gadegaard viser herlighederne frem.

Læs også: Frækt billede: Heidi Klum lufter brysterne og hundene

"Synes det er et fedt billed! Når det er modeller, der er på catwalk med bryster fremme, er der ingen, der siger noget? Og man kan lægge det ud, man vil. Så lad vær med at ha' så travlt med at sige, hvad man skal lægge ud, og hvad man ikke skal", skriver luna_ring på Instagram.

"Det jo bare bryster ? I dont give a fuck. Vi alle har set små som store bryster. Så folk skal slappe af", lyder det fra en anden kvinde på.

Sammen med det afslørende feriebillede skrev Anne Gadegaard følgende på sin blog, da hun postede billedet i forgårs:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

"Sidder lige pt. nede i “vores” have og hygger. Micky sidder og laver musik på sin computer og jeg sidder sjovt nok og blogger. OG nyder den fantastiske udsigt over vandet. Vi har både en lækker udsigt fra vores værelse og herfra haven. Ja faktisk stort set på hele campen har vi fantastisk udsigt. Vejret har været sindssygt igen i dag, og sådan skulle det være hele ugen. Vi har surfet hele morgenen og derefter slappet af på stranden. Nu vil jeg gå op og tag mig et bad og gøre mig klar til vi alle skal ned og spise og drikke sangria hele natten."

I 2003 vandt Anne Gadegaard det danske MGP, og hun blev nummer fem ved Børne Eurovison Song Contest. Siden da har hun udgivet flere plader og lever af at blogge om sit liv.   

 

Dagens Gossip