Annette Heick kom til at afsløre hemmelighed på live-tv: 'Måtte undskyld til min mand bagefter'

Nils Würtzenfeld

426 uger siden

|

26/05/2016

Dagens topnyheder

I Januar 2015 oplevede familien Heick en alvorlig tragedie, da Anette Heicks mand, Jesper Vollmer brækkede halsen under en badeferie i Thailand.

Ulykken fandt sted, da en stor bølge ramte ham, så han slog sit hovede ned i sandbunden. Det skriver BT.

Efter ulykken blev Jesper erklæret delvist invalid, og siden har det ikke været problemfrit for familien at komme videre i hverdage, da Jespers situation har tæret på ægteskabet. Det uddyber Anette Heick nu i et interview med Folkekirkens Nødhjælp.

Tidligere på året gæstede Annette Heick Go’aften Danmark sammen med Jesper Vollmer, og her afslørede Annette pludseligt, at udfordringerne forbundet med Jespers ulykke havde påvirket parrets ægteskab i negativ retning, og at de nu gik i parterapi.

En udmelding hun vist ikke havde afstemt med sin mand først, for det var tydeligvis en noget overrasket Jesper Vollmer, der pludselig måtte sande, at hans og hustruens udfordringer nu var delt med hele Danmark. Noget som Anette Heick nu forklarer, at hun efterfølgende måtte undskylde for.

- Der kunne jeg se på Jesper, at han tænkte: ”Det sagde hun bare ikke”. Bagefter undskyldte jeg, at vi ikke havde koordineret det, men det er jo sådan, det er, og det folk må da gerne vide. Vores chok over ulykken er kommet enormt sent. Det har heddet overlevelse, overlevelse, overlevelse indtil nu, men hvad så med alt andet? Den erkendelse har ramt os som en boomerang, siger Annette Heick til Folkekirkens Nødhjælps magasin.

 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: