Anni Fønsby tæt på selvmord

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

03/09/2013

Dagens topnyheder

Det ramte hårdt, da spotlyset slukkede, og Anni Fønsby blev varetægtsfængslet og anklaget for bodeldrift. Mens hun sad varetægtsfængslet i Odense kunne hun læse, hvordan hendes mand Erik Damgaard straks kastede sig i en anden kvindes arme, og samtidig kæmpede hun mod ham om forældremyndigheden over deres fælles datter.

- Jeg tænkte: Min mand og mit barn er de to ting, der betyder allermest for mig og jeg vidste, de to ting ville smuldre for mig. På det tidspunkt troede jeg, jeg ville miste dem. Og så tænkte jeg bare, at livet ikke var særlig sjovt at leve, siger Anni til Ekstra Bladet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det kom nemlig så langt ud, at den barmfagre blondinge overvejede at tage sit eget liv, og hun brød sammen. Men da lægerne begyndte at snakke om at indlægge hende, blev kampgejsten vakt i hende.

- Men jeg var ude i overvejelserne om, at det ikke var værd at leve, siger hun.

LÆS OGSÅ: Hertuginde Kate har smidt graviditetskiloene

Da hun senere blev dømt for bodeldrift og skulle afsogne 18 måneders fængsel i Horserød, var det ikke en helt så voldsom oplevelse, selv om Anni ikke husker tiden bag tremmer med glæde.

I et program på Discovery-kanalen TLC følger man Anni Fønsby den sidste tid i fængslet og i måneder efter løsladelsen, hvor livet langsomt vender tilbage til normalt. Programmet sendes snart.