Anonymous takker danskerne for forbuddet mod dyresex og truer lovovertrædere med angreb

Hackerkollektivet Anonymous var særdeles aktive i kampen for at få idført et forbud mod dyresex i Danmark, hvor de stod bag nedtagningen af en lang række sider, der indehold zoofili, ligesom tæppebombede politikere og meningsdannere på sociale medier. 

Læs også: Hackere angriber hjemmesider med dyresex og kræver dansk forbud

Den langstrakte operation gik under navnet #OpNullDenmark, og i et interview fortæller en af lederne af operationen, der går under dæknavnet @f0reverway, at selvom de er glade for forbuddet, så skal folk med hang til dyresex på ingen måde føle sig sikre. 

- Dem der stadig vælger at voldtage dyr, kan vente os, siger han i interviewet, der er blevet bragt på thecryptosphere

Holdet bag kampagnen for et forbud mod dyresex har heller ikke tænkt sig at læne sig tilbage, fordi de har fået en sejr i Danmark. Nu er en række andre lande i Europa blevet udpeget som nye mål. 

- Der er en række europæiske lande, der er ved at blive udpeget som nye mål, og vi vil melde noget ud om det snarest, siger @f0reverway. 

Læs også: Anonymous går efter børnemisbrugere: I kan vente os

Men en række billeder på Twitter givet et hint om, hvilke lande, der er mål. Det drejer sig om Finland, Rumænien, Bulgarien og Ungarn, der kan vente angreb i den nærmeste fremtid. 

Anonymous sender også en tak til den danske offentlighed, der har været med til lægge pres på politikerne. 

- Tak for støtten. Sammen er vores stemmer stærke, og vi skal aldrig give op i kampen for at få spredt budskaber og ændret folks opfattelser, siger @f0reverway. 

 

Dagens Gossip