Anti Social Media efter grand prix-sejr: Suverænt

Helt rundt på gulvet og med store smil klistret til de unge drengeansigter kunne gruppen Anti Social Media lørdag aften lade sig kåre til vindere af det danske Melodi Grand Prix.

En sejr, de næsten ikke kunne rumme.

- Det føles suverænt, men det er vist ikke helt gået op for os endnu. Det er virkelig underligt. Man er ligesom i en boble, siger gruppen, der består af Philip og Nikolaj på 19 år, David på 25 og Emil på 24 år.

Sangen "The Way You Are" er skrevet af Remee, som danskerne kender som X Factor-dommer, og af produceren Lars "Chief 1" Pedersen. Allerede inden showet var den spået en topplacering af bookmakerne.

Og danskerne var altså enige.

- Det er en sang med så meget god energi, og så spreder den glæde. Vi elsker at spille den, og vi tror, at det er det, der skinner igennem til folk, forklarer drengene.

Til maj får de dermed æren af at repræsentere Danmark, når det europæiske melodi grand prix, Eurovision Song Contest, løber af stablen i Wien i Østrig.

- Det bliver så vildt. Helt sindssygt. Det er jo så få mennesker, der får chancen for at stå på den scene, så man skal virkelig være glad for det. Vi er så beærede over den chance, siger Anti Social Media, der også mener, at sangen har en chance for at klare sig godt i Europa.

- Der er jo mange, der har sammenlignet os med Beatles, og de var jo ikke bare store i Danmark, siger Philip og bliver bakket op af resten af gruppen:

- Vi følger den samme opskrift som i aften: Vi regner ikke med at vinde, vi giver den bare alt, hvad vi har, siger de.

Allerførst skal den danske grand prix-sejr dog fejres, og hvordan det skal gøres, er de ganske enige om:

- Vi skal bare danse rundt som aber. Og så skal vi nok have noget alkohol, siger de.

Eurovision bliver afholdt fra den 19. til den 23. maj.

/ritzau/

 

Dagens Gossip