Apple kan være på vej med en lavpris-iPhone

Det skriver den amerikanske avis Wall Street Journal, der traditionelt har ret troværdige kilder omkring den californiske virksomhed.

Avisen understreger dog, at det endnu er uvist om Apple vil sætte den nye iPhone-model i produktion.

Vælger Apple at gøre dette, vil den nye iPhone kunne lande i forbrugernes hænder allerede i slutningen af 2013.

Den nye billigere iPhone, vil dog formodentligt, blive bygget af billigere materialer, oplyser en kilde til Wall Street Journal.

Eksempelvis overvejer Apple at reducere omkostningerne ved at anvende en skal af polycarbonat i stedet for den bagside af aluminium, der sidder på iPhone 5.

De fleste andre komponenter i en kommende billigere iPhone vil sandsynligvis stamme fra den nuværende iPhone 5 og ældre iPhone-modeller. 

Ifølge Wall Street Journals kilder har Apple siden 2009 løbende overvejet at øge sine markedsandele ved at bygge en billigere udgave af iPhonen.

I forbindelse med lanceringen af iPhone 4 i 2010 havde Apple en række designs til en sådan telefon på tegnebrættet.

Planerne blev dog skrottet, da en række ledende Apple-folk frygtede, at det vil komplicere Apples meget strømlinede produktionsprocesser, hvis der sideløbende skulle produceres nye iPhone-modeller.

Siden da er konkurrencen fra billigere telefoner med Android-styresystemet blevet intensiveret, og ifølge Wall Street Journal, har de dyre iPhones, især haft svært ved at få fodfæste i Kina, og andre af de såkaldte BRIK-lande.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip