Arbejdernes Landsbank bliver hovedsponsor for Brøndby

Arbejdernes Landsbank skal fra den kommende sæson pryde brystet på spillerne i Superliga-klubben Brøndby IF.

Tirsdag meddeler Brøndby til Fondsbørsen, at klubben har indgået en aftale med banken om et hovedsponsorat.

Den træder i kraft fra 1. juli 2017, hvor Arbejdernes Landsbank overtager rollen som hovedsponsor efter Bet25.

Aftalen lyder på fire år.

- Vi har længe haft et tæt og stærkt samarbejde med Arbejdernes Landsbank. Derfor er vi meget tilfredse med, at Arbejdernes Landsbank fra sommeren 2017 er vores nye hovedpartner, siger Brøndby administrerende direktør, Jesper Jørgensen.

Han fortæller, at klubben tilbage i 2014 indgik vi et strategisk samarbejde med banken, som de gik ind i en central rolle som co-sponsor i klubben.

- Det er dette samarbejde, der nu udvides, så Arbejdernes Landsbank fra sommeren 2017 bliver hovedpartner frem til 30. juni 2021, tilføjer han.

Kommunikation- og marketingdirektør hos Arbejdernes Landsbank, Peter Froulund, kalder Brøndby et godt brand med masser af muligheder for at aktivere sponsoratet.

- Vi har allerede nydt godt af dette samarbejde, og derfor var det naturligt for os at tage det næste skridt og blive hovedpartner for Brøndby IF.

- Vi glæder os som kommende hovedpartner til at få aktiveret sponsoratet til gavn for vores kunder og vores netværk, og derigennem få skabt endnu mere forretning, siger Peter Froulund.

Det er aftalt mellem parterne, at de økonomiske elementer i aftalen ikke offentliggøres.

Da aftalen først træder i kraft i 2017, påvirker aftalen ikke Brøndbys forventninger til årets resultat før skat for 2016.

Bet25 blev hovedsponsor for Brøndby tilbage i sommeren 2014. Dengang lød aftalen oprindeligt på et år med option på yderligere to år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip