Arbejdernes Landsbank overgik sig selv sidste år

Det er lykkedes Arbejdernes Landsbank at overgå sine egne forventninger til 2013, der samtidig var et år, som både bød på en opjustering og aktivitet omkring filialerne.

I sommer opjusterede Arbejdernes Landsbank sine forventninger til helåret, sådan at banken gik fra et forventet overskud på 325-350 millioner kroner til 400-450 millioner kroner før skat.

Bankens årsrapport for 2013 viser dog, at Arbejdernes Landsbank har overgået sine egne mål, idet der for året er landet et resultat før skat på 517 millioner kroner.

- Det er et meget tilfredsstillende resultat for 2013, lyder det fra Gert R. Jonassen, ordførende direktør i Arbejdernes Landsbank, i en meddelelse.

Med filialåbninger og opkøb af tre filialer fra Østjydsk Bank har 2013 været et begivenhedsrigt år i Arbejdernes Landsbank.

- Vi har oplevet en historisk stor tilgang af nye kunder – over 25.000 danskere har valgt os som bank det forgangne år, påpeger Gert R. Jonassen, der fortsætter:

- Den store tilgang af nye kunder bekræfter os i, at vores strategi om at tilbyde personlig og ansvarlig rådgivning i lokale filialer over hele landet, er den helt rette.

Og selvom aktivitetsniveauet viste sig ganske højt sidste år, går Arbejdernes Landsbank ikke med planer om at skrue ned for tempoet i det kommende år.

Banken kan således oplyse, at den i 2014 allerede har åbnet en ny filial uden for Aalborg, og at der senere på året vil åbnes nye filialer i henholdsvis København og Holbæk.

- Det er vores klare strategi, at tilgængelighed, både fysisk og digitalt i kombination med personlig rådgivning, skal være fundamentet for vores måde at drive bank på, påpeger Gert R. Jonassen.

Hvad angår kundetilgangen venter Arbejdernes Landsbank for 2014, at der fortsat vil strømme flere til, men dog ikke i samme omfang som i 2013.

For 2014 venter Arbejdernes Landsbank at lande et samlet resultat på 350-400 millioner kroner før skat.

/ritzau/

 

Dagens Gossip