Argentina sætter igen point til i VM-kvalifikation

Argentina har fået en uventet dårlig start på den lange vej mod VM i fodbold i 2018.

Finalisterne fra VM i 2014 tabte forleden sin første kamp i den sydamerikanske kvalifikationspulje, og natten til onsdag formåede Argentina kun at spille 0-0 på udebane mod Paraguay.

Holdet store stjerne, Lionel Messi, har på grund af en knæskade ikke været med i de to opgør, hvor Argentina endnu ikke har formået at score.

Ecuador, som overraskede ved at vinde 2-0 ude over netop Argentina i sin første kamp, fulgte op på den flotte start med en ny 2-0-sejr. Denne gang mod Bolivia.

De femdobbelte verdensmestre fra Brasilien, der tabte den første kamp ude mod Chile, vandt derimod sin anden kamp med 3-1 over Venezuela. Chelsea-spilleren Willian scorede de første to mål.

Ecuador fører puljen sammen med Uruguay og Chile, der også har vundet sine to kampe. Natten til onsdag slog Uruguay Colombia, som vender hjem med et nederlag på 0-3.

Chilenerne fulgte sejren over Brasilien op med en målrig triumf over Peru på udebane i Lima.

Chile vandt med 4-3 i en kamp, hvor Alexis Sanches og Eduardo Vargas begge blev dobbelte målskytter. Det samme gjorde Jefferson Farfan for Peru, men den tidligere Schalke-spiller kunne ikke forhindre peruanernes andet nederlag i to kampe.

I næste runde, der spilles 12. november, brager Argentina på hjemmebane sammen med Brasilien.

De første fire af de i alt ti hold i kvalifikationspuljen er sikker på at komme til VM i Rusland, mens holdet på femtepladsen skal ud i en playoff-kamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip