Argentinsk VM-slider: Smerten vil være der for evigt

Den argentinske midtbanegeneral Javier Mascherano tror aldrig, at han vil komme sig over nederlaget mod Tyskland, der kostede Argentina VM-titlen.

- Desværre vil smerten være der resten af livet, for det her var vores chance, siger Javier Mascherano, som har været en af sit holds bedste ved slutrunden.

Argentina var ude i forlænget spilletid i tre ud af fire kampe i knockout-fasen og havde en dag mindre end Tyskland til at restituere inden finalen. Ifølge Javier Mascherano kan det være en del af forklaringen på, at Argentinas kræfter slap op i den forlængede spilletid i finalen.

- Det er svært at forklare. Vi mistede kontrollen med kampen til sidst. Vi gjorde alt for at vinde, og vi havde de bedste chancer, før vi løb tør for brændstof, siger FC Barcelona-spilleren.

- Smerten er enorm, for vi havde håbet at hente VM-trofæet med hjem til Argentina, og vi gav alt. Nu er vi tomme. Vi har ondt af os selv, vores landsmænd, som kom til Brasilien, og alle hjemme i Argentina.

/ritzau/AFP

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip