Arla: Skudsåret dansker i Saudi-Arabien er opereret

Den danske Arla-medarbejder, som lørdag blev skudt og såret i Saudi-Arabien, har mandag gennemgået en vellykket operation og er nu i bedring.

Det oplyser den danske mejerivirksomhed til Ritzau.

Siden episoden har medarbejderen været i stabil tilstand, men han er nu i bedring, fortæller Arlas pressechef, Theis Brøgger.

- Vores medarbejder er mandag blevet opereret. Operationen gik rigtig godt, og han er nu i bedring. Det er med succes lykkedes at fjerne en kugle, som han har haft siddende i skulderen, siger Theis Brøgger.

Den danske medarbejder blev lørdag skudt af ukendte gerningsmænd, da han i sin bil forlod sin arbejdsplads i Khar Road-området i hovedstaden Riyadh.

Ligesom gerningsmanden er det også ukendt, hvilket motiv der ligger til grund for angrebet.

Theis Brøgger oplyser, at det endnu er for tidligt at sige noget om, hvornår den danske medarbejder kommer hjem til Danmark.

- Vi lytter hele tiden til, hvad lægerne siger, og hvad de vurderer. Men det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad der nu skal ske. Det er en overvejelse, vi først gør os senere.

- Lige nu er det vigtigste, at han er i bedring, siger Theis Brøgger.

Efter skudangrebet har Arla fortalt, at der ikke er grund til at tro, at angrebet specifikt var rettet mod Arla som organisation.

/ritzau/

 

Dagens Gossip