Armensk X Factor-finalist synger Basim-hit

Basim sang sig ikke bare ind i hjerterne hos danskerne med sin sejr i det danske melodi grand prix tilbage i marts, men også ind i resten af europæernes senere på foråret, hvor det blev til en samlet niendeplads i Eurovision Song Contest.

Specielt ét land har dog haft et ekstra godt øje til vores Bruno Mars-lignende solist og den klichéfyldte kærlighedssang.

Søndag aften kunne man på den armenske tv-kanal "Shant TV" se en af X Factor-deltagerne optræde med den danske melodi grand prix-sang "Cliche Love Song" i landets 3. sæson af den populære talentkonkurrence.

Stærkt inspireret af Basims kække look og optræden, har Narek Khachatryan, der synger sangen, iført sig seler og et par rappe fødder på scenen.

Trods muligvis bedømt på nogle ret partiske danske gener, skal danskerne dog ikke være kede af, at det var Basim og ikke Narek Khachatryan, der repræsenterede Danmark med sangen i den traditionsrige sangkonkurrence tilbage i maj.

Hør og se den armenske udgave af "Cliche Love Song" her: https://www.youtube.com/watch?v=LQHLD_rNsBc#t=31

Basim blev selv landskendt efter sin optræden i X Factor tilbage i 2008, hvor han blev nåede til kvartfinalen. Siden da har den blot 22-årige sanger blandet også deltaget i den populære dansekonkurrence "Vild med dans".

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip