Armstrong indgår forlig og betaler millionbeløb

Den tidligere cykelrytter Lance Armstrong er blevet dømt til at betale mere end 10 millioner dollar (67 millioner kroner) i erstatning til promotorfirmaet SCA Promotions.

Det skriver den britiske avis The Sunday Times, som forklarer, at Armstrong allerede i 2013 i retten blev beordret til at betale millionerstatningen til ejeren af SCA Promotions, Bob Hamman.

Siden har parterne forsøgt at indgå et forlig, og det er nu lykkedes. Armstrong har sagt undskyld og betalt firmaet, som har base i Dallas i USA. Armstrong har dog ikke afsløret det præcise beløb.

- Jeg er tilfreds med at have lagt denne sag bag mig, og jeg ser frem til at komme videre. Jeg vil gerne sige undskyld til SCA og Bob Hammam, siger Lance Armstrong i en pressemeddelelse.

44-årige Armstrong har tidligere lagt sag an mod Hamman i 2004, fordi SCA Promotions ikke udbetalte nogle aftalte bonusser til amerikaneren.

I den periode var Armstrong under mistanke for at have taget doping - noget som han i 2013 indrømmede at have gjort.

Dopingsagen betød blandt andet, at Armstrong fik frataget sine syv Tour de France-titler og blev udelukket fra al cykling.

The Sunday Times skriver, at begge parter er blevet enige om ikke "at fortælle om detaljerne i forliget offentligt".

/ritzau/

 

Dagens Gossip