Arne hørte et højt hundehyl fra haven: Fandt sin labrador med 40 centimeter langt snitsår i maven

Tirsdag aften skete enhver hundeejers mareridt for Arne Hansen fra Svenstrup syd for Aalborg. Han hørte et hyl fra haven og styrtede derud.

Der lå den syvårige labrador Balou med et 40 centimeter langt snitsår i siden. Det skriver Nordjyske.  

Arne Hansen havde lukket hunden ud i haven omkring klokken 23. Imens tog han selv sko og jakke på og gjorde klar til aftenturen med Balou. Så langt nåede de aldrig, før han hørte dyret hyle.

Ifølge hundeejeren er der ingen skarpe genstande i haven, som hunden kan have skåret sig på. Ingen så, hvad der skete, men Arne Hansen har en teori.

- Da jeg sad ved Balou, så jeg, at der var lys ovre ved naboen, hvor der en censor, der tænder lyset. Og kort tid efter så jeg en mand, der gik forbi vores hus ude på fortovet. Jeg er helt sikker på, at det er en person, der har gjort det her mod ham, siger han til Nordjyske.

Hans teori er, at en indbrudstyv er blevet overrasket over, at Balou er lbet imod ham, og at vedkommende derfor har trukket en kniv og skåret ham.

Læs også: Kattekillinger forgiftet og druknet: Rasende dyrevenner efterlyser gerningsmand

Arne Hansen er i sagens natur dybt berørt af situationen. Både rystet og vred. Balou måtte sys med 150 sting og kom først hjem onsdag. Nu tør hunden ikke gå ud i haven længere.

Episoden er anmeldt til Nordjyllands Politi. Umiddelbart ser det ud til, at sagen er svær at opklare, men Arne Hansen håber på, at nogen har lagt mærke til noget på Gl. Viborgvej i Svenstrup omkring klokken 23 tirsdag aften.

I så fald kan de kontakte politiet på telefonnummer 114.

Se fotos af Balous skader her - men vær opmærksom på, at der er tale om stærke billeder.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip