Arsenal klager til Uefa efter tyrkisk flaskekast

Arsenal har indgivet en klage til det europæiske fodboldforbund, Uefa, efter at en genstand blev kastet mod klubbens manager Arsène Wenger umiddelbart efter slutfløjten lød i tirsdagens opgør mod Besiktas.

- Da jeg forlod banen, blev en flaske eller sådan noget kastet mod mig. Jeg har indrapporteret hændelsen til Uefa, siger franskmanden.

Wenger, der undgik at blive ramt, var voldsomt utilfreds med dommerens præstation i det første opgør om at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League.

Især udvisningen af midtbanespilleren Aaron Ramsey var hen i vejret, mener han.

- Når man ser nogle af de frispark, der bliver lavet i aften, og vi så rejser hjem med et rødt kort til Ramsey, så er det noget uforståeligt, siger Wenger ifølge The Guardian.

- Dommerens præstation i anden halvleg var meget dårlig. Ramsey fik sit andet (gule, red.) kort. Det var en fejl og en vigtig afgørelse. Jeg føler bare, at meget gik skævt i anden halvleg, men måske var det også en vanskelig kamp for dommeren.

Hjemmeholdets manager, Slaven Bilic, blev af den serbiske dommer sendt op på tribunen som straf for at brokket sig en gang for meget over en afgørelse.

- Det var en stor kamp for os, og jeg var bare ikke tilfreds med nogle af (dommerens, red.) beslutningerne, siger kroaten.

Det er nu op til Uefa at afgøre, om Bilic får lov til at sidde på trænerbænken i næste uges returkamp i London. Aaron Ramsey går derimod helt sikkert glip af kampen på grund af sin udvisning.

/ritzau/