Arsenal-manager er træt af sine spilleres røde kort

Det engelske Premier League-klub Arsenal har fået tre røde kort i sine seneste to kampe.

Derfor advarer manager Arsène Wenger sine spillere om at dæmpe temperamentet, når de onsdag møder lokalrivalerne fra Tottenham i den engelske Liga Cup onsdag aften.

Den franske angriber Olivier Giroud blev vist ud i Champions League-kampen mod Dinamo Zagreb midt i sidste uge og både den brasilianske forsvarsspiller Gabriel og spanieren Santi Cazorla så rødt mod Chelsea i søndags.

- Det er rigtigt, at vi har spillet anden halvleg med kun 10 mand i de seneste to kampe og jeg håber, at vi kan spille 11 mod 11 i næste kamp, siger Wenger, ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Men det er jo et derby, så der er ingen garantier, fortsætter manageren.

Liga cuppen er traditionelt langt nede på Arsene Wengers prioritetsliste, så manageren lader ofte unge spillere få noget erfaring i de kampe, mens han hviler stamspillerne. Men Arsenal er inde i en dårlig stime, og den skal man helst have vendt mod Christian Eriksens Tottenham.

Midtbanespilleren Aaron Ramsey vil i hvert fald meget gerne ofre sin hviledag for at hjælpe holdet.

- At tabe to kampe i træk er ikke godt for en klub som Arsenal. Det kan vi forhåbentlig rette op på onsdag. Det bliver en intens kamp, og forhåbentlig laver vi flere mål end de andre, siger Aaron Ramsey til AFP.

Christian Eriksen har været ude med en skade i en måned, men danskeren kom på banen og løftede sit hold i weekendens 1-0-sejr over Crystal Palace i Premier League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip