Arsenal-profil er ude i mindst tre måneder efter operation

Problemerne med skader i Premier League-klubben Arsenal bliver ikke mindre, efter at det søndag er blevet bekræftet, at den spanske midtbanespiller Santi Cazorla er ude i mindst tre måneder med en knæskade.

Den 30-årige spanske landsholdsspiller er blevet opereret, efter at han pådrog sig en skade mod Norwich i sidste weekend. I første omgang var det uklart, om Cazorla skulle under kniven.

- Det ved vi nu. Det er allerede sket. Han er ikke ude resten af sæsonen. Det er mindst tre måneder - måske fire, siger Arsenal-manager Arsène Wenger ifølge nyhedsbureauet AFP om operationen.

- Santi ville have mulighed for at komme hurtigt tilbage, så han gad ikke vente for længe på at få 25 forskellige vurderinger, og han valgte i stedet at blive opereret med det samme, fortsætter franskmanden.

Det er et ledbånd i knæet, den er gal med.

Nyheden om Cazorlas skadespause kan være positiv for Aaron Ramsey, der har ytret ønske om at spille på den centrale midtbane, hvor Cazorla normalt holder til.

Foruden den skadede spanier har Arsenal også spillere som Jack Wilshere, Danny Welbeck og Alexis Sanchez på tribunen med skader i øjeblikket.

/ritzau/

 

Dagens Gossip