Arsenal-rigmand presser Wenger: Det er ikke godt nok

Arsenals manager Arsène Wenger skal ifølge klubbens russiske storaktionær Alisher Usmanov til at lære af sine fejl.

Usmanov, der ejer 30 procent af London-klubben, ønsker, at Arsenal kæmper med om flere titler. Både det engelske mesterskab og i Champions League.

- Potentialet på holdet er til stede, men der er ikke en kritisk evaluering af fejlene, og dem bliver man nødt til at anerkende, siger Alisher Usmanov i et interview med CNBC.

- Intet geni kan bevare sin genialitet, hvis de ikke anerkender deres fejl.

- Der er ikke sket noget slemt bortset fra, at vi bliver ved med at gentage det samme gode resultat. Vi befinder os i midterfeltet i Champions League, men vi taber i den første knockout-runde, siger den russiske rigmand.

- Nogle er måske glade for det, men som aktionær gælder det ikke mig, fastslår han.

Arsenal er i øjeblikket i gang med den værste sæsonstart i Premier League siden 1982 efter weekendens nederlag til Manchester United.

Selv om Usmanov fortsat bakker op om 65-årige Wenger, så opfordrer han franskmanden til at kigge indad.

- Arsène Wenger er en af de bedste trænere, ikke bare i Europa, men i hele verden. Men vi har et ordsprog i Rusland, som siger, at selv en gammel dame kan få taget ned over sig.

- Alle laver fejl. Han kan lave fejl, men jeg ved, at jo ældre man bliver, jo vanskeligere er det at acceptere sine fejl, siger russeren.

Selv om Alisher Usmanov mener, at potentialet på holdet er stort, så opfordrer han alligevel klubben til at købe stort ind.

- Min holding er, at vi må forstærke holdet på alle pladser for at kunne konkurrere med Manchester City og Chelsea i England samt Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain og andre klubber ude i Europa, siger han.

Arsenal møder onsdag Borussia Dortmund i Champions League. Briterne har syv point efter de første fire kampe og har sat kursen mod forårets 1/8-finaler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip