Arsenal slider Crystal Palace ned på Emirates

02/02/2014

Arsenal holder med en sejr på 2-0 over Crystal Palace maksimalt pres på Manchester City og Chelsea i toppen af Premier League.

Manager Arsené Wengers mandskab lagde som altid et stort pres på modstanderne hjemme på Emirates, men gæsterne fra bunden af rækken forsvarede sig godt.

Hjemmeholdet tog føringen i begyndelsen af anden halvleg, da Crystal Palaces forsvar for en gangs skyld blev fanget i ubalance.

Santi Cazorla lagde fra kanten af straffesparksfeltet bolden ud til en fremadstormende Alex Oxlade-Chamberlain, der fik vippet bolden over Crystal Palace-keeper Julian Speroni til 1-0.

Arsenals føring satte ekstra fut i kampen, da gæsterne begyndte at satse mere. Hjemmeholdets defensiv virkede ikke alt for sikker, og det kunne sagtens være endt med en udligning.

Sådan gik det dog ikke. 20 minutter før slutfløjt udnyttede Alex Oxlade-Chamberlain endnu engang sin speed til at trække fri på venstrekanten og ind i feltet, hvor han var lidt heldig med at få sendt bolden forbi Speroni til 2-0.

Danske Nicklas Bendtner blev skiftet på banen i slutfasen i stedet for Arsenals franske angriber Olivier Giroud.

Arsenal topper med sejren Premier League med 55 point, mens Manchester City og Chelsea følger efter med henholdsvis 53 og 50 point. Arsenals to forfølgere mødes mandag aften i Manchester.