Arsenal taber terræn i Champions League-kapløb

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny skøjtede rundt ved flere lejligheder, og det var godt for Southampton, som torsdag på hjemmebane vandt 2-0 over London-klubben.

I en direkte duel om Premier Leagues vigtige fjerdeplads, der giver adgang til Champions League, scorede Sadio Mané i første halvleg til 1-0, mens Dusan Tadic var manden bag 2-0-målet i anden halvleg.

Ved begge scoringer så Arsenals polske målmand skidt ud. Szczesny fik godt nok presset Mané helt ud til baglinjen i forbindelse med 1-0-scoringen, men offensivspilleren fra Senegal sendte et finurligt lob af sted.

Szczesny var fanget på mellemhånd, og Arsenal tyske forsvarsspiller Per Mertesacker kunne ikke forhindre 1-0-målet.

Ved 2-0-scoringen fik Szczesny sparket bolden direkte ud til Tadic, som tæt på mål kunne prikke bolden forbi polakken. 2-0 til Southampton, og Arsenal-manager Arsène Wenger rystede på hovedet ude ved sidelinjen.

Resultatet er stort for Southampton, som forsvarede fjerdepladsen i ligaen. Arsenal har nu tre point op til Southampton.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip