Arsenal taber terræn i Champions League-kapløb

01/01/2015

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny skøjtede rundt ved flere lejligheder, og det var godt for Southampton, som torsdag på hjemmebane vandt 2-0 over London-klubben.

I en direkte duel om Premier Leagues vigtige fjerdeplads, der giver adgang til Champions League, scorede Sadio Mané i første halvleg til 1-0, mens Dusan Tadic var manden bag 2-0-målet i anden halvleg.

Ved begge scoringer så Arsenals polske målmand skidt ud. Szczesny fik godt nok presset Mané helt ud til baglinjen i forbindelse med 1-0-scoringen, men offensivspilleren fra Senegal sendte et finurligt lob af sted.

Szczesny var fanget på mellemhånd, og Arsenal tyske forsvarsspiller Per Mertesacker kunne ikke forhindre 1-0-målet.

Ved 2-0-scoringen fik Szczesny sparket bolden direkte ud til Tadic, som tæt på mål kunne prikke bolden forbi polakken. 2-0 til Southampton, og Arsenal-manager Arsène Wenger rystede på hovedet ude ved sidelinjen.

Resultatet er stort for Southampton, som forsvarede fjerdepladsen i ligaen. Arsenal har nu tre point op til Southampton.