Arsenals Wenger forventer defensivt Monaco i 1/8-finale

Arsenal må ifølge bookmakerne leve med favoritværdigheden, når holdet møder franske Monaco i Champions Leagues 1/8-finale.

Monaco er dog i modsætning til sin modstander avanceret som gruppevinder, og London-klubbens manager, Arsène Wenger, har bemærket Monacos største styrke.

- Monaco samlede 11 point i gruppespillet, scorede fire mål og indkasserede kun ét, hvilket viser, at holdet forsvarer sig rigtig godt, og det vil det sikkert også forsøge i morgen, siger Wenger med henvisning til den første kamp i London onsdag.

- Monaco er gode og hurtige på omstillinger. Det er hvad, vi forventer os af dem, tilføjer Wenger.

For Wenger er kampen speciel. Tidligere i karrieren stod han i spidsen for Monaco fra 1987 til 1994, inden han rejste til Arsenal i 1996.

Wenger førte i sin regeringstid Monaco frem til det franske mesterskab, en pokaltitel samt finalen i Europa Cuppen for pokalvindere.

- Jeg er glad for, at Monaco igen er tilbage på det højeste niveau. Men nu har jeg været i Arsenal i 18 år, og det eneste, jeg fokuserer på, er, hvordan vi besejrer et godt hold og kommer i kvartfinalen.

Onsdagens kamp begynder klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip