Arving til olie-milliarder er fundet død i Hollywood

Arvingen til en af USA's største formuer er død i sit hjem i Los Angeles.

Den 47-årige Andrew Getty, barnebarn til oliemilliardæren Jean Paul Getty, blev tirsdag fundet livløs i sin luksusbolig i Hollywood Hills, skriver Los Angeles Times.

Årsagen til dødsfaldet kendes endnu ikke.

Andrew Getty blev fundet i et badeværelse. Politiet efterforsker dødsfaldet som "mistænkeligt".

Ifølge kendis-hjemmesiden TMZ er en tidligere kæreste tilbageholdt af politiet. Om det er som vidne eller mistænkt vides ikke.

Los Angeles Times skriver samtidig på baggrund af retsdokumenter, at den afdøde for to uger siden forsøgte at få politiet til at udstede et tilhold mod en kvinde. Årsagen oplyses ikke.

Getty-familien er ifølge magasinet Forbes nummer 54 på listen over landets rigeste familier. Formuen menes at være på omkring fem milliarder dollar eller knap 35 milliarder kroner. Andrew Gettys far, Gordon, menes at være god for 2,1 milliarder dollar.

Andrew Gettys farfar skabte en formue ved at samle adskillige mindre olieselskaber under navnet Getty Oil.

J. Paul Getty blev i 1957 udråbt som USA's rigeste person, mens Guinness Rekordbog kårede ham som verdens mest velhavende privatperson i 1966.

Han brugte en stor del af formuen på kunst og oprettede en fond, der blandt andet finansierer det berømte og anerkendte J. Paul Getty Museum i Los Angeles. Han døde som 83-årig i 1976.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip