Aston Villa fyrer Tim Sherwood efter skidt sæsonstart

Fire point i ti kampe var slet ikke, hvad ledelsen i Premier League-klubben Aston Villa havde regnet med, og det har nu kostet manager Tim Sherwood jobbet.

Klubben fra Birmingham meddeler søndag på sin hjemmeside, at man har fyret Sherwood som følge af de dårlige præstationer på banen.

- Bestyrelsen har fulgt præstationerne på banen tæt hele sæsonen og mener, at resultaterne på banen simpelthen ikke har været gode nok, og at en forandring er nødvendig, skriver klubben.

- Klubben vil imidlertid oprigtigt gerne takke Tim for alt hans arbejde gennem en svær periode i sidste sæson og for de mange positive bidrag, han har givet til hele fodbold-setuppet gennem hans tid i klubben. Vi ønsker ham det bedste fremover, står der.

De kun fire point betyder, at Aston Villa ligger næstsidst i Premier League, og det skal assistenttræneren Kevin MacDonald forsøge at ændre på, indtil en ny manager er fundet.

Den anden assistenttræner, Ray Wilkins, samt to andre i trænerteamet stopper også øjeblikkeligt i forbindelse med fyringen af Sherwood.

Hjemmebanenederlaget til Swansea på 1-2 lørdag blev Sherwoods sidste for klubben.

Tim Sherwood stod tidligere i spidsen for Christian Eriksen og Tottenham, og han opnåede blot otte måneder i spidsen for Aston Villa, der har den tidligere FC Nordsjælland-spiller Jores Okore i truppen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip