Aston Villa må nøjes med uafgjort i målfest

08/04/2015

Menuen hedder fortsat barsk bundkamp for den engelske traditionsklub Aston Villa, efter at holdet tirsdag aften måtte nøjes med 3-3 på hjemmebane mod Queens Park Rangers i Premier League.

Dermed forpassede Birmingham-klubben en oplagt mulighed for at få lidt luft i tabellen, hvor man fortsat ligger lige over nedrykningsstregen.

Queens Park Rangers har ellers en miserabel udebanestatistik i denne sæson, og holdet ankom til Villa Park med 13 nederlag i 15 kampe på fremmed græs.

Men én af de blot to sejre kom i land så sent som i lørdags, og den succesoplevelse havde tydeligvis været godt for spillernes skrøbelige moral.

Allerede efter syv minutters spil kom gæsterne da også i front, da de udnyttede svagt forsvarsspil i en Aston Villa-defensiv uden danske Jores Okore, der var blevet henvist til bænken.

Der blev ikke sparket ordentligt væk, og så kunne Bobby Zamora spille Matt Phillips fri til 1-0-scoring ved bageste stolpe.

Men hjemmeholdet svarede godt igen og fik vendt slaget inden pausen, da formstærke Christian Benteke nettede to gange.

I det hele taget er Aston Villa et ganske andet og mere målsøgende hold under Tim Sherwood end under forgængeren Paul Lambert.

Det var en halvleg, som hjemmeholdet dominerede, men Queens Park Rangers var ikke slået og kom stærkt tilbage efter pausen.

Først scorede 36-årige Clint Hill på et stenhårdt hovedstød sit første Premier League-mål nogensinde, og 12 minutter før tid bragte topscorer Charlie Austin gæsterne på 3-2.

Det lignede en stor nedtur for Aston Villa, men Benteke viste sig helt ustoppelig og udlignede kort efter direkte på frispark og sørgede for pointdelingen.

Et point er bedre end nul, men uafgjort hjælper umiddelbart ikke det store for nogen af holdene.

Aston Villa har nu 29 point - tre mere end Queens Park Rangers og Burnley, der ligger lige under stregen. Burnley har dog en kamp til gode.