Astrid Krag skuffer dansevælgerne

Nerverne sad helt uden på det glitrende dansetøj, da seks kendte danskere fredag aften for første gang begav sig ud i cha-cha-cha og engelsk vals på landsdækkende tv i premieren på en ny sæson af Vild med dans.

Allerede i første program blev det nemlig afgjort, hvem der i næste uge skal danse omdans for overlevelse i 12. sæson af det populære danseshow.

Med dommernes og seernes stemmer lagt sammen pegede pilen på tidligere sundhedsminister Astrid Krag og hendes partner Thomas Evers Poulsen.

Inden aftenens show gik i gang, var den største frygt imidlertid ikke, hvorvidt hun selv kunne præstere på dansegulvet. Astrid Krag var i den henseende langt mere bekymret for sin dansepartners evner.

- Min mand er noget højere end dig. Du kan da ikke løfte mig, kan du?, spurgte Astrid Krag lidt bekymret sin nye dansepartner, da de to blev præsenteret for hinanden.

Men socialdemokraten blev hurtigt beroliget. Allerede i parrets første dans demonstrerede den tidligere Vild med dans-vinder, Thomas Evers Poulsen, sin evne til at løfte og svinge den 31-årige politiker rundt i en vals.

Dansen imponerede imidlertid ikke dommerne og seerne tilstrækkeligt til at sikre dem videre i programmet.

Dommernes favorit var vejrværten Sara Maria F. Mærkedal og hendes partner Silas Holst, som scorede aftenes topplacering med 18 point fra dommerne.

- Vi skal normalt meget længere hen i programmet, før vi ser kvalitet af din karat. Måske 6. eller 7. program. Det er den flotteste vals, vi har set i et første program, sagde dommer Jens Werner.

I næste uge, skal komiker Thomas Wivel, badmintonspiller Tine Baun, rapperen USO samt skuespillerne Besir Zeciri, Paprika Steen og Ditte Ylva Olsen vise deres evner i Vild med dans.

Det er blandt dem Astrid Krags udfordrer i omdans skal findes, når Vild med Dans vender tilbage fredag i næste uge på TV2.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip