Atlantis-gæster kommer ikke af sted til Sharm el-Sheikh

Atlantis Rejser gik fredag aften i gang med at ringe rundt til de 300 kunder, som efter planen skulle være rejst på ferie til Sharm el-Sheikh med charterselskabet lørdag morgen.

- De gæster, der skulle af sted kl. 7 i morgen, kommer ikke af sted. Vi har alle mand om bord til at sidde og ringe rundt til dem, siger Pernille Ammitzbøll, kommunikationschef i Atlantis Rejser.

Hun oplyser, at to tomme fly lørdag rejser ned til Sharm el-Sheikh for at hente de 350 gæster, som skulle hjem til København og Billund lørdag.

Hun understreger, at det ikke er nødvendigt at evakuere de gæster, der er dernede og som skal hjem i morgen.

- Udenrigsministeriets vejledning går udelukkende på luftfartssikkerheden, siger hun.

De to tomme fly, der skal hente de 350 danskere, er de fly, som skulle have bragt de 300 gæster fra Billund og København til Sharm el-Sheikh i tidligt lørdag morgen.

Pernille Ammitzbøll forventer, at flyet er hjemme i Danmark med de 350 danskere nogenlunde til planlagt tid i morgen aften ved 18 eller 19-tiden.

Det er de to flyselskaber Premiair og Danish Air Transport, der for Atlantis Rejser skal hente de danske turister hjem.

- Begge selskaber sender deres egne sikkerhedseksperter med derned. De skal blandt andet sikre, at gæsterne udpeger deres egen bagage, så vi sikrer, at det kun er gæsternes bagage, der kommer med flyet, siger Pernille Ammitzbøll til Ritzau.

/ritzau/

 

Dagens Gossip