Atletico banker Real i Madrid-pokalopgør

Skrevet af admin

08/01/2015

Mest læste i dag

Fernando Torres spillede ikke den store rolle i sit comeback for Atlético Madrid, men de regerende spanske mestre tilføjede alligevel Real Madrid et nederlag i femte runde af Copa del Rey, den spanske pokalturnering, onsdag.

Atletico vandt 2-0 på scoringer af Raul Garcia på straffespark efter en lille time, og efterfølgende José Maria Jimenez på hovedstød efter hjørnespark.

Sidstnævnte scorede sit første mål for Atlético Madrid, og det var et flot mål, hvor han kraftfuldt strøg til vejrs højere end alle andre og samtidig kunne sende bolden hårdt i nettet.

Fernando Torres' comeback varede præcis en time. Angriberen blev erstattet af Koke efter, da hjemmeholdet netop var kommet foran 1-0.

Det blev ikke onsdag, at Fernando Torres beviste, at han kan genfinde sig selv som stjerneangriber under træner Diego Simeone hos Atlético Madrid.

Real Madrid har nu tabt to kampe i træk, og regner man træningskampen mod AC Milan den 30. december med, er det ganske usædvanligt blevet til tre nederlag i træk for de regerende Champions League-vindere.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti satte først Cristiano Ronaldo på banen efter 64 minutter, og en halv time var for lidt for portugiseren til at vende opgøret alene.

De to hold spiller returkamp i ottendedelsfinalen den 15. januar på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabeu.

/ritzau/