Atlético taber hjemme for første gang i 19 måneder

14/12/2014

En fremragende stime på hjemmebane er forbi for Atlético Madrid.

Efter 27 hjemmekampe på stribe uden nederlag i ligaen - eller 19 måneder som ubesejret om man vil - tabte holdet søndag aften 0-1 til Villarreal efter et sent sejrsmål.

Dermed står Real Madrid tilbage som den store vinder efter 15. spillerunde i den spanske liga.

Lørdag måtte Barcelona gå fra banen med 0-0 i udebanemødet med Getafe.

Det betyder, at Real Madrid lægger yderligere afstand til sine to værste konkurrenter, efter holdet selv slog Almeria 4-1 fredag.

Atlético skabte mest i søndagskampen, men var slet ikke så dominerende, som man kunne forvente.

Angriberen Mario Mandzukic troede, han havde sat det forløsende mål ind i anden halvleg, men dommeren vurderede, at han havde begået frispark forinden.

I stedet kom Villarreal frem til et par muligheder i slutfasen, og fire minutter før tid scorede Luciano Dario Vietto sejrsmålet efter et flot sologennembrud.

I topstriden har Real Madrid 39 point for 15 kampe, mens Barcelona har 35. Atlético, der ellers kunne komme op på siden af Barcelona, forbliver på 32.