Atlético-træner: Vi vil nyde CL-finalen

Alle kender alle, når Atlético Madrid og Real Madrid 24. maj i Lissabon mødes i Champions League-finalen.

Atlético Madrid spillede sig som det sidste hold i finalen, da spanierne onsdag vandt 3-1 ude over Chelsea, og træner Diego Simeone glæder sig til at se sit mandskab mod Real Madrid.

- Det er hverken en fordel eller ulempe, at de to hold kender hinanden så godt. Realiteterne er jo bare, at vi kender hinanden meget godt. Vi kommer til at møde en meget stor og magtfuld klub, som er vant til at spille store kampe.

- Det er længe siden, at Atlético Madrid har været i en sådan position som nu, så vi er glade, og vi glæder os meget til at være med i finalen, siger Simeone ifølge Reuters.

Real Madrid står noteret for historisk høje ni triumfer i Champions League/mesterholdenes turnering, mens Atletico Madrids største europæiske bedrifter er Europa League-titlerne i 2010 og 2012.

Atlético Madrid avancerede fra semifinalen med samlet 3-1, selvom klubbens tidligere stjerneangriber Fernando Torres i onsdagens returkamp i London bragte Chelsea foran 1-0.

- Vi reagerede godt, efter at Chelsea scorede. Vi spillede mod en stærk modstander på deres bane, men vi reagerede flot, siger Simeone.

/ritzau/

 

Dagens Gossip