Audi-chef glæder sig til at fortsætte samarbejdet

Tom Kristensen overrakte sin chef hos Audi-teamet, Dr. Wolfgang Ullrich, sin kørehjelm, da han onsdag bekendtgjorde, at hans motorsportskarriere snart slutter.

Den blev overrakt med beskeden om, at tyskeren skulle passe på den og ikke give den fra sig, hvis Kristensen pludselig fik lyst til at køre igen.

Og Dr. Ullrich lignede da også en mand, der har accepteret, at han ikke længere kan disponere over Kristensens køreevner i Audi-cockpittet.

Han bakker i hvert fald sin mangeårige kører op i beslutningen om at stoppe karrieren.

- Det er ikke nemt for en racerkører at tage sådan en beslutning, men det er vigtigt, at han gør det på den måde, som Tom har gjort, siger tyskeren.

Han føler sig overbevist om, at Tom Kristensen ville have leveret en ny toppræstation næste sommer, hvis han var fortsat med at køre Le Mans.

- Han er stadig konkurrencedygtig, og han havde også andre muligheder for at fortsætte i motorsport, hvis det var det, han ville. Men det er hans beslutning, og den bakker jeg op om, siger tyskeren.

Han glæder sig over trods alt at have Tom Kristensen med på holdet som sparringspartner i pitten ved næste års løb, og han ser frem til at fortsætte det lange samarbejde med danskeren.

Tom Kristensen og Dr. Ullrich har arbejdet sammen siden 1999, hvor danskeren lod sig overtale til at skifte til Audi.

Det har han aldrig fortrudt. Året efter vandt han Le Mans for anden gang, og det blev til sejre i de fem følgende løb.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip