Auri Skarbalius bliver træner i Viborg

Auri Skarbalius bliver ny træner i Superligaklubben Viborg FF. Han har skrevet under på en kontrakt til udgangen af 2015. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

- Med Auri i trænerstolen får vi en cheftræner, som er kendetegnet ved en hårdtarbejdende profil. Han har en god, struktureret tilgang til jobbet og tilmed en god personlighed, siger Viborgs direktør Morten Jensen til klubbens hjemmeside.

- Han har leveret rigtigt flot i HB Køge, hvor han sikrede oprykning til Superligaen med minimale ressourcer i klubben. Dertil har han præsteret godt i en svær tid i Brøndby, fortsætter direktøren.

Auri Skarbalius stod i spidsen for det Brøndby-hold, som i sidste spillerunde i foråret 2013 sikrede overlevelse i Superligaen. Alligevel blev den 40-årige litauer fyret i Brøndby i sommeren 2013.

Her valgte klubbens nye bestyrelse i stedet, at hente U19-landstræneren Thomas Frank ind som ny cheftræner.

I sin første kommentar om tiltrædelsen i Viborg FF lyder Auri Skarbalius også som en mand, der har fået nok af balladen i Brøndby, som først og fremmest foregik på kontorgangene.

- Efter min pause fra topfodbold har det været vigtigt for mig at komme til et sted, hvor organisationen fungerer, og hvor det sportslige setup er inde i en god udvikling. I Viborg bliver der arbejdet struktureret og seriøst med tingene, siger Viborgs nye træner.

Auri Skarbalius understreger, at han glæder sig til udfordringen, og i Viborg FF glæder man sig over at have fået en arbejdsmand.

- Han har bevist, at han kan klare presset, og han har signaleret, at han er klar til at sætte hånden på kogepladen for Viborg FF med de udfordringer, der venter os, siger Viborgs direktør Morten Jensen.

Auri Skarbalius afløser Ove Christensen, som trak sig fra jobbet i Viborg tidligere på året.

Den nye cheftræner har første træningsdag med sin trup i Viborg FF i dag. Klubben holder vinterpause på niendepladsen i Superligaen - to point over nedrykningsstregen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip