Auri Skarbalius spottede talenter i Roskilde

21 spillere har søgt om optagelse til talentklassen på Himmelev Skole. Derfor lagde Brøndby's tidligere cheftræner, Auri Skarbalius  vejen forbi Roskilde idrætspark, hvor han var med til at bedømme de 21 spillere, der havde søgt om optagelse til talentklassen.

Sammen med den tidligere morgentræner for talentklasserne Marc Thevis, var Auri stået tidligt op for at være med til at udpege talentfulde drenge og piger til næste års 7.T.

- Der er mange gode fodboldspillere til prøvetræning! Det er godt for talentudviklingen med et tiltag hvor de unge kan få lov at træne. Vil man noget med sin idræt, er det de mange timers træning det handler om. Der har Roskilde Kommune i samarbejde med klubberne lavet et godt koncept, siger Auri Skarbalius i en pressemeddelelse.

Talentklassen blev oprettet 2010, og er blevet en stor succes. I sommer afsluttede første årgang talenter 9. klasse. Stefan Gartenmann blev solgt til Hollandsk fodbold hos Heerenveen, og flere af de andre elever har taget deres morgentræning med videre på ungdomsuddannelserne.

Talentklassen er en del af Roskilde Kommunes Team Danmark projekt. I alt 45 elever har søgt om at komme i den talentklasse på Himmelev skole, hvor de starter efter sommerferien i 7.klasse. Der er plads til 23 elever i talentklassen.

 

 

Dagens Gossip