Auri vil bruge sin erfaring fra nedrykningskampe

Auri Skarbalius føler sig godt rustet til jobbet som træner i superligaklubben Viborg, efter han mandag blev præsenteret som Ove Christensens afløser.

Litaueren tror, at han kan udnytte sin erfaring fra tidligere sæsoners nedrykningskampe for HB Køge og senest Brøndby.

- Det kan jeg selvfølgelig. Der er masser af ting. Jeg ved, hvordan folk agerer, når der sker det ene og det andet og hvilke fokuspunkter, man skal have i kampene, siger Auri Skarbalius.

Mandag havde han første arbejdsdag i klubben, og tirsdag så han sit nye hold vinde 1-0 i en træningskamp mod Horsens.

- Det var en fin kamp. Jeg har overtaget et hold fra Ove Christensen, hvor mange ting allerede fungerer.

- Her og nu laver jeg ikke så meget om, men jeg kommer med et par fokusområder ud over det, de plejer at gøre, siger Auri Skarbalius, der holder disse fokusområder for sig selv.

Han har brugt de første to arbejdsdage på at danne sig et indtryk af truppen, men han har ikke spurgt sin forgænger, Ove Christensen, til råds.

- Jeg har med vilje ikke talt med Ove og heller ikke så meget med assistenterne for at danne mig mit eget indtryk. Jeg kender de fleste af spillerne fra superligakampene. Det er mere de spillere, der ikke har spillet så meget, som jeg skal danne mig et indtryk af.

- Holdet vil gerne arbejde, og niveauet er til, at vi er en del af bundstriden. Nu skal vi se, hvad vi kan gøre, så vi også overlever, siger Skarbalius.

Viborg indleder forårssæsonen hjemme mod Randers 23. februar.

/ritzau/

 

Dagens Gossip